Anne Pullar

Anne Pullar – dipl helhetsterapeut och stressterapeut. Jag har 25 års erfarenhet i att lära ut stresshantering till enskilda och grupper och har varit studieledare vid Avslappningslärarutbildningen vid Skolan för Helhetsterapi i Siljansnäs 1984-2006. Jag är författare till Från tanke till handling – avslappning och mental träning i helhetsperspektiv med tränings-CD samt romanen Sol i natten.

Arbetar även med rehabilitering för kvinnor som haft hjärtinfarkt på Saltsjöbadens sjukhus.

I botten ligger en fil kand i biologi, filosofi och mental träning samt steg 1-kompetens i psykoterapi, samt som zonteraeput och massör i  många år bla på Masesgårdens Friskvårds-center i Dalarna. 

På senare år vidareutbildad till  licensierad HeartMath handledare och diplomerad Mindfulness Instruktör.

Kurser

Mindfulness och Stresshantering

Medveten närvaro eller Mindfulness är en metod som blir allt mer populär i Sverige- som ett botemedel och motvikt mot stress och högt tempo. Den kan användas av friska som vill må och prestera bättre och av sjuka som vill hjälpa kroppen att läka och få mer glädje i livet.

Träningen bygger att använda andningen som hjälp, meditation, kroppsskanning (djup avslappning) och övningar för att skapa närvaro i vardagen.

Kurs 8 ggr/ 1,5 tim per vecka över 8 veckor.

Sömnskolan

Att sova dåligt är som att förlora ett paradis.

Att sova gott är grunden för att njuta av livet i arbete och på fritiden.

Du får lära dig enkla redskap som efter några veckors användning ger dig en bättre sömn och förmåga till återhämtning. Du får lära dig om sömnens psykolgi och fysiologi.

Kurs 6 ggr/1,5 tim per vecka under 6 veckor.

 
För utförligare information om kurserna gå till www.helhetsterapi.se

Information och anmälan

Tel: 0707353316

mail: anne@helhetsterapi.se

www.helhetsterapi.se